Sa cunoastem personajele- partea 2

In aceasta parte vom cunoaste personajele mai in detaliu, vom afla cate putin despre fiecare.

Susan

susan

Locuieste in Miami, Florida. Are 16 ani. Ea este salvamar la piscina Lakewood. Este de asemenea in echipa de innot. Ea se vede cu Ben. Susan are un frate mai mic pe nume Tim. Lui Tim ii place sa o sustina pe Susan la intalnirile de innot. Ea are de asemenea o pisica pe nume Bulgare de zapada. Lui Susan si prietenei ei cea mai buna, Anna, le plac cumparaturile si de multe ori sunt dadace  pentru vecinul lor Kelly.

Ben

ben

Ben s-a mutat in Miami acum trei ani. Are 17 ani. Ben are o sora mai mare pe nume Claire. Are de asemenea un catel pe nume Umbra. Este bun prieten cu Charles Smith, managerul piscinei. A intrat in echipa de innot acum doia ani. Ben s-a alaturat echipei deoarece o placea pe Susan dar acum este un innotator serios. Este mereu in competitie cu Jake. Ben are probleme cu gramatic la scoala. El vrea sa studieze gramatica aceasta vara. Lui Ben ii place sa faca surf si sa mearga la bowling atunci cand nu este la piscina.

Maria

exemplu

Maria este un student „de schimb ” (N.E cum ar fi Bursele Erasmus). Este dinMexic. Ii este dor de familie. Maria are 17 ani. Spaniola este limba ei nativa. Ea spera ca engleza ei sa se imbunatateasca. Maria locuieste cu Anna si familia ei. Este un innotator foarte bun dar nu este in echipa de innot. Ii face placere sa mearga la piscina cu Anna. In aceasta vara vrea sa invete mai mult despre sarbatorile americane si traditiile lor.

Anna

anna

Anna s-a mutat in Miami acum 6 luni. Este din Seattle. Are 16 ani.  Anna lucreaza la un stand al piscinei Lakewood. Este cea mai buna prietena a lui Susan si se intalneste cu Jake. Are un frate pe nume Andy. Parintii ei, domnul si doamna Miller, sunt des voluntari la piscina. Anna se teme ca Jake si Ben sunt prea competitivi. Sper ca intalnirea cu echipa de innot sa nu-i dauneze relatiei sale de prietenie cu Susan. Anei ii place sa mearga la plaja si sa gateasca negrese.

Jake

jake

Jake este rivalul lui Ben. El are 18 ani. Toate fetele il considera dragut. El se intalneste cu Anna. Lui Jake ii place sa se dea mare si sa faca bombe in piscina (N.E sa plonjeze ca o bomba). Jake are doi frati mai mici, Frank si Ryan. El vrea sa innoate la Olimpiada. Jake isi petrece majoritatea timpului la piscina Lakewood. El isi doreste mult sa-l bata pe Ben la urmatoarea intalnire de innot. Jake spera sa petreaca timpul cu Anna in aceasta vara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *